divendres, 16 de desembre del 2011

"Salvados" Cosechando subvenciones

L'altre dia en el programa de televisió "salvados" van fer un programa que hem va semblar que tenia relació amb aquest blog, parla entre d'altres coses, del treball dels jornalers andalussos, les subvencions que reben i les perspectives de futur que tenen, creieu que algunes d'aquestes persones corren risc d'exclusió social? Comenteu i doneu la vostra opinió, aqui deixo un parell d'enllaços d'aquest programa! gràcies!

URL de la pàgina WEB de salvados
Vídeo del futur d'un jove jornaler

4 comentaris:

  1. Tot el que relata aquest documental és una vergonya!!!

    ResponElimina
  2. Doncs es un assumpte que s'ha de tractar amb molt de tacte. Primer per que hi ha una serie de prejudicis i tòpics sobre el treballador "típic" andalús que s'ha de corregir.
    Evidentment hi deu haver gent, que se'n aprofita del subsidi agrari i del PAR. Però com qui aprofita la PIRMI, L'atur, Pensions... etc etc.
    Però també n'hi ha, i segur que n'és la majoria, que el necessiten per viure.
    El salt de mentalitat, patró-treballador queda reflectit en aquest petit vídeo.
    Deu ni do....

    ResponElimina
  3. Mare meva com està el pati... Serà difícil sortir d'aquesta situació, i molts joves com el que surt al vídeo, viuen al día sense saber que els hi depararà el demà.

    ResponElimina
  4. Molt bon tema a tractar per un blog!! La desocupació és un tema d'actualitat i, per desgràcia, cada cop va en augment i això també suposo que creixi l'exclusió social. Crec que serà una situació difícil de solucionar però no impossible.

    ResponElimina